The dynamics of feeling in sitting

Class Theme: 
General Class intended for everyone
Language of Instruction: 
Class Date: 
Tuesday, November 5, 2019 - 19:30 to 21:00
Country: 
City: 
s'Heer Hendrikskinderen
Cost: 
18

De dynamiek van voelen in beweging met Mentastics - Trager for Daily life in s'heer Hendrikshuis  - s'HHK  tussen 19.30 en 21 uur - Inloop mogelijk

Deze bijzondere bewegingsleer leert jouw in voeling te komen met je lichaam, jouw balans te hervinden; stress, pijn en stijfheid worden vervangen met aangename sensaties van lichtheid en gemak. Zodat jij met vernieuwd bewustzijn van je lichaam, met opgeladen batterijen, gecenterd en volledig betrokken in het leven mag staan!

De Mentastics - ontwikkeld door dr. Milton Trager - zijn een ware ondersteuning voor:

* het behouden van ontspanning en balans oa, op de werkvloer, achter de computer, in het sporten, het lopen, als preventie voor lichaamsklachten voor jong en oud!

* Alsmede voor hen die met stress gerelateerde, lichamelijk/geestelijk ongemak te maken hebben en/of chronische aandoeningen ( rug, schouder, nek, knieën ) en voor zij die revalideren na een ongeval of trauma, burn-out.

* Een waardevolle toevoeging voor medische en complementaire professionals. De bewegingen zijn zacht en zonder onnodige spierspanning, geschikt voor jong en oud.

Elke les wordt afgesloten met geleide ontspanning waarin de ervaringen worden verdiept en jouw onderbewustzijn de fijne gevoelens van gemak, lichtheid en rust zo meeneemt.

En bijzonder is dat je al gelijk na de eerste les het verschil ervaart In dit 10 lessenblok maken we kennis met de eenvoudige Trager principes zoals:

 #Gewicht voelen van je lichaam en lichaamsdelen, toe te geven aan de zwaartekracht en daar aan voorbij te gaan, te spelen met zachte bewegingen tesaam met de uitnodiging aan je onderbewustzijn om onnodige spanningen los te laten in je lichaam en lichaamsdelen ( armen, hals, rug, knieën…)

“Hoe zou het zijn met de helft van de inspanning? Hoe zacht kan het zijn, hoe licht?"

Satsavya geeft aandacht aan wat elkeen nodig heeft in de les Neem je welzijn in handen en ga soepel, ontspannen en helder door het leven! 

Dinsdag tussen 19.30 en 21 uur - info@zipzen.nl - 0627347597  Data; - 1, 8, 22, 29 oktober - 5,12, 19, 26 november - 2 december Bijdrage: 10 lessenblok: 150 euro - Losse les: 18 - proefles: 15 euro  - s'Heer hendrikskinderen - Terwerfstraat, 18 - s'HHK

Satsavya Mertens ervaren Trager Practitioner en Mentastics Instr. - info@zipzen.nl - 0627347597

Meer informatie: https://zipzen.nl/wp-content/uploads/2019/08/uitweb9_19SHHK.pdf

Teacher

Contact me!