The dynamics of feeling in moving.

Class Theme: 
General Class intended for everyone
Language of Instruction: 
Class Date: 
Monday, October 7, 2019 - 10:30 to 12:00
Country: 
City: 
Burgh - Haamstede - Zeeland
Cost: 
18

De dynamiek van voelen in beweging met Mentastics;

- Trager for Daily life les:maandag 30 september in Burgh Haamstede tussen 10.30 en 12 uur 

Deze bijzondere bewegingsleer leert jouw in voeling te komen met je lichaam, je balans te hervinden; stress, pijn en stijfheid worden vervangen met aangename sensaties van lichtheid en gemak. Zodat jij met vernieuwd bewustzijn van je lichaam, met opgeladen batterijen, gecenterd en volledig betrokken in het leven mag staan!

De Mentastics - ontwikkeld door dr. Milton Trager - zijn een ware ondersteuning voor:

* het behouden van ontspanning en balans oa, op de werkvloer, achter de computer, in het sporten, het lopen, als preventie voor lichaamsklachten voor jong en oud! 

* Alsmede voor hen die met stress gerelateerde, lichamelijk/geestelijk ongemak te maken hebben en/of chronische aandoeningen ( rug, schouder, nek, knieën ) en voor zij die revalideren na een ongeval of trauma, burn-out.

* Een waardevolle toevoeging voor medische en complementaire professionals. De bewegingen zijn zacht en zonder onnodige spierspanning, geschikt voor jong en oud.

Elke les wordt afgesloten met geleide ontspanning waarin de ervaringen worden verdiept en jouw onderbewustzijn de fijne gevoelens van gemak, lichtheid en rust zo meeneemt.

En bijzonder is dat je al gelijk na de eerste les het verschil ervaart In dit 10 lessenblok maken we kennis met de eenvoudige Trager principes zoals: #Het hervinden van je natuurlijke houding en herkennen wat dit al teweeg brengt in je lichaam! 

Waar: Pelgrimskerk - Burgh Haamstede Reeks van 10 lessen begint op 23 september 2019 tussen 10.30 en 12 uur in de recreatiezaal van de Pelgrimskerk - Plasboslaan, 1 - Burgh Haamstede - info@zipzen.nl - 0627347597 Data: 23, 30 september - 7, 21, 28 oktober - 4, 11, 18, 25 november - 2 december

Bijdrage: 10 lessenblok: 150 euro - Losse les: 18 - proefles: 15 euro Facilitator:

Satsavya Mertens ervaren en erkend Trager®  Practitioner en Mentastics Instructeur.

Voor meer informatie: https://zipzen.nl/wp-content/uploads/2019/08/webuitlegMBH.pdf

Lichtheid en vrijheid voor je lichaam & geest!

Teacher

Contact me!